11 Nisan 2012 Çarşamba

İLK MİMİMMMMMMMMMMMMMM:)))

Amanın o da ne mimlenmişim:))
Bu benim ilk mimin vatana millete hayırlı olsun :))
Bloğu ilk açtığım zamanlarda diğer bloglara göz atarken meşhur mim olayını farkettim.
Mimleyen mimleyene ...:))
Dedim ki ne ola acep bu mimlenme işi :)
Meğer soru cevaplamakmış :))
Beni ilk mimleyen ŞİRİNE me teşekkürlerimi bir borç bilerekten soruların cevabına geçiyorum o vakit:))
1) Yemek olsam ne yemeği olurdum?
 Cevap:Tabiki karnıyarıııııııııııııııııııııııııııık ..


Patlıcanın tüm türevlerini seviyorum ben yaaa..Musakkası ,kebabı ,şakşukası ...
IIIIIMMM .Kim sevmez ki patlıcanı ..:))
Hele bir de fırındayken kokusu tüm apartmana yayılır da herkesin iştahı kabarırya değmeyin o anın verdiği keyfe...:))

2) Müzik aleti olsam hangisi olurdum?


Cevap: Kesinlikle keman olmak isterdim ..
Keman çalmayı bilmiyorum ama en çok sevdiğim müzik aleti..
Bazen hüzünlü ,bazen coşkulu ama asil ve kendinden emin bir sesi var kemanın ..:))
Hüzünlü de çalsa ,coşkulu da çalsa her zaman her insanın ruhuna hitap edebilecek bir enstruman..:)))

3) Araba olsam hangisi olurdum?
Cevap: Sİyah bir lamborghini olurdum .İşte böyle ..

Dünyada çok az kişinin sahip olabilceği ,her türlü gelişime ve değişime açık ,nadide bir parçadır lamborghini..
Uçak gibi hızına ne demeli..:)
Her yere yetişmesi ...
Herkes hayalinde bir lamborghini sahibi olmak ister ama çok az insan ona sahip olabilir..:))

4) Aylardan hangisi olurdum?


Cevap: Doğduğum ay olan Eylül tabiki ..
Ne çok soğuğu severim ne çok sıcağı..
O yüzden yazdan kalma sıcakların devam etttiği ,ama bir yandan da serin günlerin başladığı ,yaprakların sararıp yerlerde uçuştuğu ,çocukluğumuzda yaptığımız sonbahar resimlerindeki gibi rengarenk ağaçlardan oluşan ahengin tadını başka hangi ay verebilir..:))
Zaten profilimde de yazıyorya ,ben bir sonbahar insanıyım diye..
İşte burda da karşıma çıktı :))

5) Ayakkabı olsam hangisi olurdum?

Cevap: CONVERSE ,CONVERSE ,CONVEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRSE...
Converse siz çıkmam abi:))))))))))))))))))))))
Ama öyle klasik converse lerden değil ..
Nerde zıttırı pıttırı ,deli dolu bi converse varsa işte onlardan :))
Yani şekil a da ki gibi:))


Var mı onun kadar rahat ,ferah bir ayakkabı modeli daha ..
Her giyenin ayağını ağrıtmadan saatlerce yürütebilecek bir ayakkabı varsa o da converse değil mi :)
Issız adaya düşsem yanımda ilk istediğim eşya kesinlikle converse lerim olurdu....:))))

6) Kıyafet olsam hangisi olurdum?
Cevap:Tasarım harikası bir kıyafet olurdum ..:)))

Özenle seçilmiş renkler ,en bulunmaz kumaşlar ,en özenli dikimler ....
Ve de hayal gücün sınırsızlığının ifadesi.
E tabiki böyle bir kıyafeti diken de onu incitmemek ,üzmemek ,kırmamak ve kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır öyle değil mi :))))

7) Renk olsam hangisi olurdum?
Cevap:Kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııı....


Kaç tane kırmızı kıyafetim var bilmiyorum ama bir dükkanda hep elim kırmızıya gidiyor :))
E YAKIŞIYOR da ama ne yapayım:))
Ben yakıştıranların yalancısıyım:))


Sanırım kırmızı dinamikliğin ,canlılığın ,mutluluğun ,azim ve kararlılığın simgesi olduğu için..:))
Dikkat çekiciliği de var ama neyyyyyyse:)))))


8) Hayvan olsam hangisi olurdum?
Cevap:Tavuskuşu...



Soyu tükenmekte olan bir kuştur tavuskuşu :)
İslamda da çok kullanılan bir figürdür..
Bolluk ,mutluluk ve ferahıtemsil eder..


9) Şu an okuduğum kitabın 137. sayfasında neler var?
Türkiyenin Amerika yörüngesine girme sürecini anlatıyor..

Aboooo ne zormuş mimlenmek ..Çok yoruldum kaçıyorum :)))
Hadi kalın sağlıcakla ..

2 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

canım cevapların çok içtendi...
beni kırmayıp vakit ayırdığın için çoook teşekkür ederim :))
yüreğine sağlık...
ama ben en çok lamborjıni ve converse cevaplarına bayıldım :))
demek sende benim gibi converscisin...
inan benimde renk renk conversem var gerçekten çok rahat...
ben kıyafetimin rengine göre convers giyiyorum eee biraz dikkat çekiyor ama ne yapalım güzel giyinmeyi seviyorum :))
bak bi ortak noktamız daha çıktı :))
canım kocaman sevgiler.....

delikızın sandığı dedi ki...

rica ederim ..
ben teşekkür ederim ..
sayende ben de ilk mimi cevaplamış oldum :))
benim için kıyafette rahatlık önemli ..
çok hızlı yürüdüğüm için öyle topuklu ayakkabılarla gıdım gıdım yürümek benim için işkence:))
takarım conversi yürürüm saatler boyu:))